Opalgatan 13

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Opalgatan 13, Göteborg


Hyra:

1 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Rum i lägenhet
1 rum uthyres till lämplig person då jag inte behöver använda hela bostaden. Rummet är på 8 kvadratmeter inklusive en väggfast garderob. Fönster mot parkering/gata/skog. Det är en trappa upp så det är inget problem med insyn. Separat toalett och badrum (med badkar). Det finns diskmaskin, tvättmaskin, och komplett kök med maskiner jag inte ens använt. El och bredband ingår.

Rummet är en del av en 3:a och även ett av dom andra rummen kommer att hyras ut. Hela lägenheten är på 75 m2 varav 35 utgörs av dom 2 andra rummen så det blir 40 m2 att röra sej på.

Själv är jag en man på 44 år och min dotter på 2,5 bor med mej knappt halva tiden. Jag arbetar mycket och på oregelbundna tider men är inte vare sej lättstörd eller störig.

Rökfri är ett absolut krav.

Jag kommer att låta den som kan ge mej bäst "deal" få hyra in sej. Naturligtvis kommer stor vikt läggas vid personkemi då vi kommer att vara flera som bor "ihop".

All kontakt via email tills jag har ett vettigt underlag då jag kontaktar dom som gett ett seriöst och intressant intryck.

/Björn

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg