Ordonnansgatan 5 Göteborg

Göteborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ordonnansgatan 5 Göteborg, Göteborg


Hyra:

12800 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

83 m2


Beskrivning

Ny 3:a i attraktiva Bellevue Park uthyres
Jag kommer hyra ut min 3:a på 83 kvm² 12/5-2016. Uthyres minst 12 mån eller mer.... dock med 3 månaders uppsägning från båda sidor. En deposition på 20000:- betalas vid kontraktsskrivning samt överlämning av nycklar för ev. skador som kan uppstå. Återbetalas när kontraktet avslutas och inga skador uppstått på egendom. Hyran kommer ligga på 12800 kr. El/varmvatten ingår ej utan faktureras varje kvartal och bör ligga på ca 300-600 kr i mån. Telia Tripleplay ingår och det är bredband, telefoni och tv-paket lagom. Mer info om detta finns på Telia.se. Jag kommer att kolla till lägenheten varannan månad eller när jag är i Göteborg för att säkerställa att ni inte missköter er. Jag hör av mig i god tid innan besöket.

Omöblerad 3:a på 83 kvm² i Kviberg staden (Bellevuehållplats). Lägenheten är placerad på andra våningen med fönster åt två väderstreck, Norr och Söder med eftermiddagssol/kvällssol på balkongen. Lägenheten är ljus och rymlig med stora utrymmen för förvarning och öppen planlösning. Diskmaskin, torktumlare och tvättmaskin finns i lgh:en samt alla andra vitvaror och allt är helt nytt. Vid kontraktsskrivning kommer ni även få tillgång till källarförvaring, cykel förråd samt inomhusparkering under huset.

Lägenheten ligger bra placerad när det kommer till kollektivtrafik, matbutiker samt friluftsliv. Enbart 30m bort ligger hållplatsen Bellevue som erbjuder buss och spårvagn in till centrum. Ungefärlig restid med spårvagn till centrum tar 5-7min. För de mer aktiva finns Kviberg 4 min bort till fot! Ett område med stark idrottsprofil. Här finns det mesta för den fotbollsintresserade men också fina klätterleder i Klätterdomen, Bunkeberget, Skatepark och Göteborgs största hall för beachvolleyboll. Göteborgs Stad har en tydlig ambition att ytterligare utveckla området. Ett av nytillskotten är Änglagården multisportanläggning med bl.a. skidanläggning, skola, konstgräsplan och konferens samt en ny aktivitetspark med bl.a. fotboll i bur, balanslek, beachvolleyboll, streetbasket, bollplank och hinderbana. Över gatan finns en liten livsmedelsbutik med det nödvändigaste och Coop Konsum 7 min till fot för storhandling.

Om ni är intresserade behöver jag era namn och adresser samt tidigare referenser om ni har. En kredit upplysning kommer jag behöva se så jag vet att ni kan betala hyran (Får ni gratis från er bank 1 gång om året). För ja kommer nämligen betala in allt till föreningen och vi kommer överens om ett datum som ni skickar över hyran till mig. Maj månad behöver ni bara betala halva hyra. Om ni har några frågor är det bara att ställa dem. Tack på förhand och ha en fortsatt trevlig söndag.

Anledningen till att jag hyr ut min 3:a är för att min livssituation har förändrats och jag blir tvungen att jobba på annan ort.

/Martin Starke

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg