Östanvindsgatan

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Östanvindsgatan, Göteborg


Hyra:

7500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

51 m2


Beskrivning

NYRENOVERAD 2:a - CENTRALA HISINGEN
Nyrenoverad lägenhet uthyres 3-4 månader fr.o.m. d 160228- 160605 (eventuellt något förlängt)

Den ljusa och trevliga lägenheten ligger i ett lugnt område på Centrala Hisingen. Med sina 2 rum och kök har den en yta på 50,5 m2. Den är en genomgångslägenhet med gavelläge och erbjuder bl.a. balkong i västerläge samt vackra ljusa gamla brädgolv.

Både bussen och spårvagnen tar dig till centralstationen på bara 8 min och den snabba cyklisten kan komma dit samma tid!

Vardagsrum + Sovrum renoverades hösten 2015 och om 2 veckor är även köket totalrenoverat, med allt nytt! (se bild i köket)

Jag söker en lugn hyresgäst med stabil ekonomi, inga betalningsanmärkningar och som även är rök- och djurfri. Det är ett krav att du är lugn och inte festar och stör mina trevliga grannar, utan tar hand om min bostad på bästa sätt och är varsam om alla inventarier. Endast en person får bo i lägenheten.

Lägenheten uthyres delvis möblerad. I hyran ingår både el, värme, vatten och internet. En depositionsavgift tas ut på 12000 kr som säkerhet, och denna återbetalas i samband med att lägenheten besiktigas när du flyttar och den godkänns som intakt. För övrigt betalas hyran månadsvis i förskott.

Det hålles visningar av lägenheten imorgon fredag 29/1 och lördag 30/1, efter anmälan till mig. Eventuellt någon ytterligare dag/dagar, men det kan inte dra för mycket ut på tiden då inflyttning är om 4 veckor.

Är du intresserad så skicka namn, mobilnummer, bild och berätta vem du är. Referenser måste kunna anges.

sökord: lantlig renoverad lägenhet 2a uthyres hyra lundby hisingen göteborg

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg