Ostindiefararen 47

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ostindiefararen 47, Göteborg


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

64 m2


Beskrivning

En Pärla Vid Eriksberg
Här är bostaden nära vattnet, som du alltid drömt om. Modernt och smakfullt med underbart ljusinsläpp via stora fönsterpartier i gaveln av huset. Från kök och vardagsrum och sovrummet har du fin utsikt över älven. Bostadens läge på 4:e våning gör känslan av vattnets närhet påtaglig.

Huset är byggd 2009 och här erbjuds ett högkvalitativt boende alldeles vid kajkanten. Kök och vardagsrum har öppen planlösning. Den stora balkongen, som delvis är inglasad, har både utsikt mot älven och Eriksbergsdockan. Föreningens tre stora takterrasser, med vidsträckt utsikt, är ytterligare faktorer som gör detta till ett drömboende. Bilplats i garage kan övertas.

BOSTADEN: har genomgående vita väggar, breda fönsterbrädor av polerad granit och snygg vitlaserad ekparkett på golven. Ett boende med öppna ytor, stor balkong och en härlig vattenutsikt som ledord!

VARDAGSRUMMET: är en riktig pärla, där känslan av vattnets närhet är påtaglig. Du har fin utsikt över den klassiska marken där skeppet Ostindiefararen byggdes oh sjösattes. Och på andra sidan vattnet ser du Göteborgs skyline.

KÖKET: Modern designat av Myresjö med gott om förvaring bakom vita luckor. Vitvaror i from av induktionshäll, spisfläkt, inbyggd varmluftsugn och micro, inbyggd diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Bänkskivan är av massiv ek och över arbetsbänken sitter mörk sten imiterad kakel.

BALKONGEN: är ovanligt stor och ena delen är inglasad. En riktig njutbar plats att både koppla av och inta en måltid på. Härifrån har du fin blick över både älvsinloppet och Eriksbergsdockan.

SOVRUMMET: Rymligt och bra med tre garderober. Härligt fönsterparti med blick över älven och Göteborgs skyline.

BADRUMMET: Ligger i anslutning till entrén och är kaklat med stora vita kakelplattor och klinker i mörkgrå nyans. Här finns förutom WC, tvättställ med underskåp, spegelskåp med belysning, samt dusch bakom vikbara glasväggar. Det finns också en tvättdel med tvättmaskin och torktumlare samt bänkskiva för klädvård och fyra praktiska förvaringsskåp. Golvet har golvvärme och det finns handukstork. Taket har infällda spotlights med dimmer.

TV OCH INTERNET: Kabel-Tv, bredband och IP-telefoni via Telia ingår.

BILPLATS: En garageplats i huset kan övertas och kostar 950 kr/mån.

OMRÅDET: Eriksbergs nybyggnation och modern design blandas med bevarandet av värdefulla fastigheter från den tidigare varvstiden. I området hittas skolor, företag, butiker, restauranger, hotell, bar, teater, evenemangshall, konstnärsateljéer, parker, idrottshall, lekplatser, skatepark, gym m.m.
Ett uppskattat inslag är även möjligheten att köpa färsk fisk och skaldjur direkt från en fiskebåt som lägger till vid Eriksbergs färjeläge på fredagar.
I detta omtyckta område är det promenadavstånd till köpcentrum med bank och apotek, matbutiker, caféer, små butiker restauranger friskis & Svettis etc. Inom gångavstånd ligger City Golf Driving Range och den för barn så populära Färjenäsparken med lekplats, utegym och fotbollsplan.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg