Östra Bäckevägen

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Östra Bäckevägen, Göteborg


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Rum i villa uthyres från jan eller tidigare
Rum uthyres i en villa som har omvandlats till kollektiv för studenter/unga vuxna. Villan har en boarea på över över 250 kvadratmeter, har en öppen planlösning och är belägen i ett vackert grönområde med en tomt om ca 1000 kvadratmeter. Rummet, som är möblerat med säng och skrivbord, är stort och har balkong och stor garderob. Utöver ditt rum får du tillgång till villans gemensamma utrymmen: två kök, tre badrum med dusch, och ett stort vardagsrum.

Närområde och kollektivtrafik
Buss till svingeln (centrala Gbg) tar det ca 15 min.

Hyra och inflyttningsdatum
Inflyttning kan ske omgående men du betalar hyra från januari. Hyra: 5000:- månad inkl. el, värme och internet (fiber). Villan är möblerad, men viss utrymme finns (och mer kan skapas) för att hyresgästens egna möbler. Enbart 1 månads uppsägning. 1 månads deposition som återfås efter en gemensam genomgång av bostaden efter utflyttning.

Intresseanmälan
Skriv ett mail där du berättar om din situation, dina planer för våren och framåt, din ekonomiska situation, samt när du kan tänka dig att flytta in som tidigast. Föreslå vidare ett par tider som passar för en eventuell visning av huset (sena eftermiddagar brukar vara bäst), så återkommer vi.

Välkommen på visning!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg