Överåsgatan 8

Göteborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Överåsgatan 8, Göteborg


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

60 m2


Beskrivning

Helt nyrenoverad källarvåning i Örgryte
Mycket fin helt nyrenoverad källarvåning i en villa i Örgryte om 60 kvm uthyres möblerad tills vidare. Våningen ligger centralt, cirka 10 minuters gångavstånd till Korsvägen, Avenyn och innerstaden. Närmaste spårvagnshållplats är Sankt Sigfridsplan, med spårvagn 5 och buss 50. Våningen ligger med Överåsparken som närmsta granne. I närheten finner man även Delsjöområdet med Delsjö golfklubb samt motionsområden i Skatås.

Den trivsamma våningen består av ett sovrum, ett matrum, ett badrum samt ett vardagsrum med kök i öppen planlösning. Lägenhetens standard är genomgående mycket hög. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn och integrerad kyl och frys. Badrummet har en egen tvättmaskin. I sovrummet finns en dubbelsäng, skrivbord samt goda förvaringsmöjligheter i stor garderob. Möblerna, som hör till lägenheten, är i mycket gott skick. Lägenheten lämpar sig för ett par eller en ensamstående. Icke rökare.

Värme (golvvärme), vatten och el ingår i hyran. Omgående inflyttning möjligt om så önskas, annars inflyttning 1 december 2015.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg