Övre Besvärsgatan 3

Göteborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Övre Besvärsgatan 3, Göteborg


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

80 m2


Beskrivning

Trea i centrala GBG uthyres
Hej!
Jag önskar att hyra ut min trea i centrala GBG i upp till ett år. Jag har annons ute för att byta den till en större lägenhet med trädgård i Kungsbacka. Men det är en process som tar tid och det finns få lediga lägenheter som motsvarar detta. Sannolikheten är därför stor att lyan hyrs ut ett år. Enligt hyreslagen måste andrahandshyresgästen vara beredd på att ge tillgång till förstahandshyresgästen (dvs mig) om denne behöver visa lägenheten inför ett visst byte. Så länge det inte förekommer frekvent och är till besvär för andrahandshyresgästen. Oavsett så gäller tre månaders uppsägningstid åt båda hållen. Så den tryggheten finns för minst 3 månaders boende + innevarande månad.
Vad som ingår i hyran är lägenhetshyran, el, bredband 250/10 mbit, Tivo Max (massor med kanaler), Viasat premium (HD-kanaler film/sport). Det ingår också möbler efter överenskommelse. Jag har en ny miosoffa med divaner (köpt i januari 2016), ett soffbord (mio 2016), köksbord och stolar (mio 2016), balkongmöbler, barbord med 2 stolar (jysk 2015). Platt-tv 46 tum. m.fl möbler - Se bilderna! Säng kan också ingå. Det gäller då en 1.60 säng (IKEA) och/eller en våningssäng (2*90cm, Jysk 2015). Totalt sett ska jag inte tjäna något på att hyra ut lägenheten, utan hyr ut för att täcka kostnaderna för hyra, fasta abonnemang och förslitning av nya möbler.

Hur som helst är det en trea ca 400 meter över tyska skolan i Vasastaden. Det är väldans fin utsikt snett ned mot stan från balkongen. Väldigt lugnt och barnvänligt område, men ändå mitt i smeten. Någonstans mitt emellan Landala och Vasastaden, straxt över Föreningsgatan. Nya parkettgolv i sovrummen och köket mars 2016. Fina tapeter och fräscht i allmänhet. Ny säkerhetsdörr. Nya vitvaror i kök, dvs kyl, frys och spis. Diskmaskin 1 år gammal ingår. Halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör denna lya väldans fin. Mycket bra ljusinsläpp tack vare stora fönster. Storlek 76-79 kvm. Minns ej säkert nu. Någon kvm under 80 iaf. Tvättmaskin i badrum. Två tysta sovrum mot innergården. Kök och vardagsrum med stor balkong mot Södra Viktoriagatan/Övre Besvärsgatan.
Parkering finns i källaren i huset, med bricklås. 880kr/mån. Detta ingår inte i hyran men de fanns lediga platser senast jag hörde i januari 2016. Stena väldigt bra hyresvärd. Nymålad trappuppgång feb 2016.
Fler bilder:
https://www.lagenhetsbyte.se/Bytes/Bilder/539389/1
PM:a mig och berätta om din situation! Vem är du/ni? När vill ni flytta in isf? Vad för möbler kan jag lämna kvar. Soffan är tex. något jag hemskt gärna ser lämnas kvar. Vissa andra möbler kan placeras på vinden. Jag har ingen brådska utan vill hyra ut till någon/några jag känner att jag kan lita på! Obs 1 dep-hyra. Mvh Daniel

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg