Övre Djupedalsgatan 5A

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Övre Djupedalsgatan 5A, Göteborg


Hyra:

7500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

Möblerad vindslägenhet i Linné uthyres
Hej!

Jag börjar ett nytt jobb på annan ort den 1 mars och kommer därför hyra ut min lägenhet i andra hand. Jag kommer vara borta i 1,5 år och om allt fungerar väl finns det därför möjlighet att hyra under hela denna perioden. Det är möjligt att jag själv önskar bo där under 2-4 veckor på min semester i sommar men i så fall kan vi förhoppningsvis komma fram till en gemensam lösning.

Lägenheten är en fräsch vindslägenhet på 30 kvm som ligger på toppen i Linné (vid Nordhemsskolan) och har en helt underbar utsikt. Läget är perfekt för dig som studerar eftersom det bara tar drygt 10 minuter att promenera Handelshögskolan eller några minuter på 6:ans spårvagn för att komma till Chalmers. Annars hyr jag gärna ut till den som söker en övernattningslägenhet med centralt läge.

Lägenheten kommer hyras ut möblerad med säng, soffa, matbord, porslin o s v men givetvis kan vissa av mina möbler förvaras i källaren. Trots den lilla ytan finns mycket bra förvaringsutrymmen med bl a en stor garderob samt uppbyggd säng med förvaring under. Plats i mitt källarförråd kan troligtvis lösas om så önskas.

Lägenheten har ett större, nyrenoverat badrum med golvvärme och tvättmaskin.

Hyra: 7 500 kr i ( hyran ingår även kostnader för tv, internet och el).
Deposition: 5 000 kr (återfås naturligtvis vid utflyttning)

Kontakta mig per mail och presentera dig med fullständigt namn, sysselsättning och varför du vill hyra min lägenhet.

Vänliga hälsningar

Alexandra

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg