Påskbergsgatan 10

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Påskbergsgatan 10, Göteborg


Hyra:

4200 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Fint rum i lägenhet - nära Liseberg Örgryte
Ett mycket trevligt ljust rum, möblerat med säng, skrivbord, stol och fåtölj samt ett flertal garderober uthyres från den 1 januari 2106 och tills vidare. Rummet är 20 kvm stort och ligger i en fyra på sammanlagt 73 kvm. Rummet hyrs ut med tillgång till badrum med dusch och fullt utrustat kök med diskmaskin och micro m.m.. En modern tvättstuga finns i bottenplanet.

Lägenheten ligger i Jakobsdal med 5-10 minuters promenadavstånd till Korsvägen, Avenyn och innerstaden. I närheten finns Delsjöområdet och Skatås med möjlighet till fina promenader, joggingturer samt bad. Även närhet till GLTK tennis, GFRK ridhus samt Delsjö golfklubb.

Hyran är 4200 kr per månad inklusive allt såsom el, vatten och wi-fi. Resterande del av lägenheten, som är en bostadsrätt, ingår inte utan nyttjas av mig som bor ensam i lägenheten.

Skriv gärna ett mail där du berättar lite om dig själv och vad du kommer att studera/arbeta med, din ekonomiska situation samt när du tidigast kan komma på visning. Lämna gärna ditt telefonnummer som jag kan nå dig på. Välkommen att höra av dig!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg