Påskvägen 21

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Påskvägen 21, Göteborg


Hyra:

3800 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Rum uthyres i kollektiv; villa 255 kvm
Rum uthyres i en arkitektritad villa som har omvandlats till kollektiv för studenter/unga vuxna. Villan har en boarea på över över 250 kvadratmeter, har en öppen planlösning och är belägen längst in på en återvändsgata med en tomt om ca 1900 kvadratmeter. Ditt ditt sovrum får du tillgång till villans gemensamma utrymmen: två kök, två badrum med dusch, och ett stort vardagsrum på över 60 kvm.

Närområde och kollektivtrafik
På några minuters promenadavstånd finns Påvelund Centrum, med livsmedelsbutik, pizzeria, bank och liknande verksamheter. Tio minuter tar det till havet och stränderna i Fiskebäck till Saltholmen.
Vad avser kollektivtrafik, är alternativen många: busslinje 50, 86, 91, 97, 96, 197, stannar i nära anslutning till huset, liksom spårvagn 11. Med buss 50 och 197, som är att betrakta som expressbussarna, tar det 13 minuter till centrum och Brunnsparken, Göteborgs största och mest centrala buss- och spårvagnshållplats.

Hyra och inflyttningsdatum
Inflyttning kan ske mellan 1 december och 31 januari. Hyra: mellan 3800-4100 per rum och månad exkl. el (elförbrukningen brukar motsvara ungefär 200-250 kronor per månad). Villan är delvis möblerad, men viss utrymme finns (och mer kan skapas) för att hyresgästens egna möbler. Kontrakten är tidsbestämda och kan löpa max 9 månader, men kan förnyas efter överenskommelse. En deposition på två månadshyror kommer att tas ut i samband med kontraktskrivning. Depositionen återfås efter en gemensam genomgång av bostaden efter utflyttning.

Intresseanmälan
Skriv ett mail där du berättar om din situation, dina planer för våren och framåt, din ekonomiska situation, samt när du kan tänka dig att flytta in som tidigast. Föreslå vidare ett par tider som passar för en eventuell visning av huset (sena eftermiddagar brukar vara bäst), så återkommer vi.

Välkommen på visning!

Med vänliga hälsningar,
Shahla och Amin

Sökord: bostad, boende, lägenhet, del i bostad, studentboende, studentkollektiv.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg