Passeige De Arago Barcelona Spanien

Göteborg
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Passeige De Arago Barcelona Spanien, Göteborg

Hyra:

14900 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

110 m2


Beskrivning

Byt Göteborg mot soliga BARCELONA & fin LGHT
Prova bo i soliga Spanien & Barcelona.
Jag har fin sekelskifts lägenhet 4:a i centrala Barcelona och önskar ett centralt boende i Göteborg lght eller del av hus!

Har Du inga planer på flytt men kanske ändå behov av ljus och omväxling och så har Du ett boende/krypin som ändå står oanvänt, hör av Dig ändå, så hitta vi en lösning som passar oss båda.

Hör av dig med ett PM.

Jag önskar ett kontrakt i minst 6 månader i andra hand och om allt stämmer kanske resan fortsätter...Barcelona är en stad att förälska sig i...
Jag 48 år, skild, lugn och städad tillsammans med min snälla, tysta, renliga hund, önskar ett boende omgående och helst innan januari-17 till minst den 31 juli-17. Har företag i Spanien och fått arbete i Göteborg med säkerhet och stabil ekonomi. Har bra kontakt med hyresvärden i Spanien och önskar detsamma, samt att allt sker med öppenhet och transperans och enligt ÖK.

Önskar en charmig lägenhet (1:a-5:a) med balkong gärna högt upp, alternativt del av hus med kök, egen ingång, tillgång till uteplats. Med eller utan möbler, gärna centralt i Gbg men beaktar alla seriösa alternativ.

Byter från:
Dagsljus mellan 9-17 alla dagar hela vintern och en balkong med morgonsol och att få bo mitt i Barcelonas storstadspuls, i ett tryggt och säkert område med närhet till alla härliga utflyktsmål & sevärdheter.

Endast 10 min gångavstånd till "RAMBLAN"
Adress: Passeige Arago, 08011 Barcelona

En artistisk möblerad lägenhet med 3 fina sovrum, stor läcker suite med matsal & möblerad balkong. (1890 tals fastighet med hiss, Ny renoverad 2013)
Två stora sovrum m liten balkong i varje mot gatan Arago, samt en säng = 140 cm/rum o ett litet sovrum med 140 cm säng. Dessutom en underbar matsal med stor möblerad balkong mot fin och lugn bakgård med morgonsol, två soffor och stort matsalsbord & stolar. Två toaletter m dusch/bad, fullt utrustat kök och chillhörna med extra bädd. Boyta 110 m2, 3:e våningen.

Hör av Dig via mail vad Du/Ni kan erbjuda. Endast seriösa innehavare göra sig besvär.

Jag har mycket bra referenser och fler bilder.

Solvarma hälsningar Mikael

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg