Paternostergatan 20

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Paternostergatan 20, Göteborg


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Rum/delad lägenhet i Majorna
Delad lägenhet i hjärtat utav Göteborg. Majorna är ganska centralt, med bil tar det ca 5min in till Centralstationen och med spårvagnen ca 10min.

Mitt namn är Isaac och är en afrosvensk 25åring som jobbar väldigt mycket inom fordon industrin. Jag bor vid majvallen, Majorna. Jag bor i en tvåa på 40kvd våning 9 av 9.

Jag har stort intresse utav fotboll, gym, resor och hiphop musik. Jag är ingen fest människa, jag är nykterist samt rök och djurfri. Jag har dessutom väldigt sällan familj och vänner över.

Jag kan inte påstå att jag är en person som är hemma väldigt mycket.

Lägenheten är möblerad och söker nu en inneboende ifrån 1 mars-31augusti 2016 därefter kan det ske en förlängning till 31 december. Men som det ser ut nu så kommer jag att flytta ifrån Göteborg 31 augusti och då kan DU få bo kvar till 31 december med en möjlighet till en förlängning på ett år om allt sköts väl runt om kring.

Obs.. En månads deposition samt en månad uppsägningstid, att du är djurfri och inte har släkt och vänner över allt för ofta då jag själv respekterar och tar hänsyn till det.

Nu vet du lite om vem jag är, vem är du?

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg