Pennygången

Göteborg
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Pennygången, Göteborg
Hyrdes ut: 2021-10-14
Hyra:

10597 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

83 m2

Våningsplan:

1

Hyresvärdens beskrivning

Områdesbeskrivning Pennygången
Lägenheten ligger i ett trevånings bostadshus utan hiss i stadsdelen Högsbohöjd. Barnvänliga, trivsamma gårdar med gräsmattor och lekplatser mellan husen. Cykel/gångavstånd till slottsskogen. Nära till skolor och daghem. I närhet till Pennygången ligger Axel Dahlströms Torg med Apotek, Livsmedel & Gym. Med stombuss 16 tar du dig lätt in till centrala delar av stan eller till knutpunkt Marklandsgatan ut för vidare färd i Göteborg
Vid tillsättning av lägenheten är tiden som du varit anmäld som sökande viktig och vägs samman med de krav och matchningar som Stena Fastigheter har till varje separat lägenhet. Inga betalningsanmärkningar accepteras.
I första hand prioriteras interna hyresgäster i området till denna lägenhet. Boendetid i nuvarande lägenhet är avgörande (minimum 12 mån). I andrahand är tiden som du varit anmäld som sökande viktig och vägs samman med de krav och matchningar som Stena Fastigheter har till varje separat lägenhet.

Lägenheten har individuell vatten mätning. Detta innebär att basförbrukning vatten ingår i hyre och överskjutande del regleras via hyresavi.

Lägenheten ska renoveras innan inflyttning. Ingen visning ges
Där blir bl a nytt kök med nya vitvaror, ny parkett i samtliga rum exkl. badrum och del av hall. Nya innerdörrar och garderober. Helkaklat badrum med ny duschhörna, ny toalett och ny tvättställsenhet. Nytt elsystem som inkluderar kontakter, strömbrytare och elcentral med automatsäkringar samt jordfelsbrytare m m. Bilderna i annonsen är visningsexempel på en av våra ombyggda lägenheter.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg

Rapportera fel