Persg

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Persg, Göteborg


Hyra:

7450 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

37 m2


Beskrivning

Ljus 1rok centralt
Jag söker dig som vill bo själv och arbetar eller veckopendlar. Du har god och stabil ekonomi utan betalningsanmärkningar, rök- och djurfri samt är ansvarsfull.

Det är en fin, ljus och välplanerad 1rok på 37 m2 med fönster åt två håll. Den är möblerad med säng, bokhylla, garderober, soffa, soffbord och matbord med stolar. Hyran ligger på 7450 kr/månad, 2 månadshyror i deposition. Godkännande fås av bostadsrättsföreningen och har engångskostnad på 4000 kr. Den delar vi på. I hyran ingår värme men du har eget elabonnemang. Min el brukade ligga på totalt ca 70 kr/månad. Det finns möjlighet till bredbands abonnemang.

Lägenheten ligger i Lunden som är ett mycket trevligt, tryggt och lugnt område, med närhet till både Redbergsplatsen och naturområdet Skatås. En vältrafikerad busslinje ligger inom en minut och från Redbergsplatsen går det flertalet spårvagnar och bussar. Ex spårvagn 8 till Chalmers och Sahlgrenska, 1:an till Östra sjukhuset eller åk till centralstationen på 6 min. Vid Redbergsplatsen finns även mataffär. Inflyttning efter överenskommelse eller mitten på september. Uthyrningen är till tom juni 2017. En visning av lgh görs 20-21/8.

Endast skriftliga ansökningar, skicka din ansökan till e-post kopplad till denna annons.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg