Pilegården

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Pilegården, Göteborg


Hyra:

4700 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

14 m2


Beskrivning

Rum uthyres i fräsch lägenhet
Hej!

Jag har ett stort rum (ca 14 kvm) i min tvåa i Pilegården som jag hyr ut omöblerat. Det är en relativt nyrenoverad lägenhet (dec-2015) med parkettgolv i hela lägenheten och helkaklat badrum med golvvärme. Köket är stort och fräscht med diskmaskin. Lägenheten har även en balkong med eftermiddagssol.

Från Pilegården finns mycket bra kommunikationer med Rosa Express som går med täta mellanrum hela dagen och har turer hela natten. Intill området finns Sisjöns industriområde med flera matbutiker och butiker som Rusta, Jula, Biltema etc. Med kollektivtrafik tar det ca 20 min till Göteborgs centrum och det är också 5 min till Askimsbadet. Inom cykelavstånd finns även badplatsen Marholmen för klippbad.

Som hyresgäst har du ordnad ekonomi i form av studier eller arbete.

Vem får du som hyresvärd?
Jag är 26 år och håller på att avsluta mina studier på Chalmers samtidigt som jag jobbar. Jag har en aktiv fritid med många vänner och mycket aktiviteter bland annat brädspel. Jag gillar även pyssla och vara ute i naturen.

Rummet hyrs ut omgående fram till 31a december med möjlighet till förlängning. I på 4 700 hyran ingår el, vatten och bredband. En månadshyra i deposition.

Kan skicka fler bilder på rummet och lägenheten vid intresse.

Hälsningar
Janni

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Göteborg

Rapportera fel