Pilegården

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Pilegården, Göteborg
Hyrdes ut: 2021-10-01
Hyra:

9662 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2

Våningsplan:

1

Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten är under renovering. Visning kan ej ske innan inflyttning.
Där blir bl a nytt kök med nya vitvaror, ny parkett i samtliga rum exkl. badrum och del av hall. Nya innerdörrar och garderober. Helkaklat badrum med ny duschhörna, ny toalett och ny tvättställsenhet. Nytt elsystem som inkluderar kontakter, strömbrytare och elcentral med automatsäkringar samt jordfelsbrytare m m. Bilderna i annonsen är visningsexempel på en av våra ombyggda lägenheter.

Fastigheten kommer under en femårsplan genomgå klimatanpassningar med standardhöjande åtgärder såsom ny ventilation, köksfläktar, lågenergifönster samt större balkonger med nya fronter.
Hyran i annonsen är inklusive kommande klimatskalsåtgärder.

Samtliga nya avtal måste bilaga skrivas på om rökfritt boende. Rökförbudet gäller den enskilda lägenheten, på balkong/uteplats samt i gemensamma utrymmen. Rökning får heller inte ske i nära anslutning till fastighetens entré.

Tillståndsparkering via Aimo Park. Kan bli restriktioner med max ett parkeringstillstånd per hushåll framöver.

Vid tillsättning av lägenheten är tiden som du varit anmäld som sökande viktig och vägs samman med de krav och matchningar som Stena Fastigheter har till varje separat lägenhet. Inga betalningsanmärkningar accepteras.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg

Rapportera fel