Postgatan

Göteborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Postgatan, Göteborg


Hyra:

13800 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

86 m2


Beskrivning

CENTRALT - 3 rumslägenhet i Västra Nordstaden
Hej där.

Vi bor för tillfället utomlands och hyr därför ut vår delvis möblerade lägenhet, med inflyttning snarast. Vi har fått beviljat att hyra ut ett andra år. Det är mycket viktigt för oss att finna bra och ansvarstagande hyresgäster (rök- och djurfri är ett krav, helst ser vi att hyra ut till ett par/familj). Skicka oss ett personligt meddelande och berätta om er själva så svarar vi om ni verkar intressanta. Vi kan då också skicka mer info och bilder på lägenheten (i bifogad bild visar gulmarkeringen lägenhetens planlösning). Nedan beskriver vi det viktigaste.

Antal rum: 3
Storlek: 86 kvm
Badrum: 2
Balkong: Ja (ca 15kvm, delvis med tak)
Våning: 2
Möblerad: Ja
Fönster 10 st (i 3 väderstreck)
Golv: parkettgolv i kök, hall sovrummen och vardagsrum. Klinker i badrum.
WC: 2, varav ett är badrum.
Skick: Mycket bra. (Lägenheten byggdes 2007 och möblerna är i bra skick).
Tillträde: Snarast, september 2016 (så fort föregående hyresgäst flyttat ut)
Hyreslängd: t.o.m. augusti/september 2017
Uppsägningstid: 3 kalendermånader
Hyra: 13.800 kr
Deposition: 40.000 kr
Hemförsäkring: Tecknas av hyresgästen.

Möbler som ingår, utöver ordinarie utrustning:
• Stort sovrum: Totalt 3 meter garderob (6 enheter om 50 cm bredd, 2.42 hög i vitblank) med komplett inredning. Taklampa.
• Litet sovrum: Taklampa. Lyxig massagefåtölj i svart läder med massor av olika massagefunktioner för hela kroppen (se info kring massagefåtöljen här: http://www.hyramassagestol.se/content/relax-edge-p ro-3d).
• Vardagsrum: TV-skänk i valnöt med svarta luckor. Taklampa med 5 starka ljuskäglor.
• Kök: vitt köksbord för 4, med uppfällbar klaff för ytterligare 2 personer. 4 st vita köksstolar i matchande stil.
• Hall: Vitt skoskåp med plats för 8 skor monterat på väggen

Lägenheten byggdes 2007 (var tidigare kontorslokal) och är därmed i mycket gott skick. Köket har rikligt med ljusinsläpp, bra arbetsyta och är utrustat med ett fullsize kylskåp och en fullsize frys i modern stil. Vardagsrummet är stort, med bra ljusinsläpp och extra takhöjd (2.70m, också i kök och litet sovrum). Från vardagsrummet nås kök, hall, mindre sovrum samt balkong. Lägenheten har ett större sovrum med två fönster och som är utrustat med 3 meter bred garderob på en vägg och 2 meter bred garderob på andra sidan, samtliga har komplett inredning. Det andra sovrummet har 1 meter bred garderob samt 3 fönster, varav ett har utsikt över hamninloppet. Det finns ett riktigt stort badrum med dusch, WC och elektrisk golvvärme och handdukstork. Badrummet har ett fönster med frostat glas, och är förberett för tvättmaskin. Det finns också en mindre WC. Både badrum och WC är kaklade.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg