Postgatan 2b

Göteborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Postgatan 2b, Göteborg


Hyra:

12800 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

86 m2


Beskrivning

3:a i centrum (Central 3 room apt.)
SÖKES: rök- och djurfri hyresgäst som uppskattar och tar hand om vår lägenhet medan vi bor och arbetar utomlands. Hyresgästen ska ha stabil inkomst, inga betalningsanmärkningar, och kunna ange referens. Vi ser gärna par eller en familj som hyresgäst.

IN SEARCH FOR: smoking- and pet free tenants that appreciate and will take good care of our apartment while we live and work abroad. The tenant should have a stable income, no payment defaults, and able to provide reference person. We especially welcome couples or a family. Please note, info below is in Swedish. Try Google Translate, and if you have any questions, send us an e-mail.

ERBJUDES: lägenhet ligger på Postgatan, i det lugna området västra nordstaden, minuters promenad från pulsen vid brunnsparken, Nordstan, centralstationen och Domkyrkan. Det är en rejäl fastighet med flera portingångar, och lägenheten ligger på andra våningen med hiss upp. Det finns cykelförråd i källaren samt ett förråd på vinden, nära tvättstugan. Är inte möjligt med fast parkeringsplats vid fastigheten, men gott om möjligheter för parkering i övrigt.

Lägenheten uthyres delvis möblerad och byggdes 2007 (var tidigare kontorslokal) och är därmed i mycket gott skick. Köket har rikligt med ljusinsläpp, bra arbetsyta och är utrustat med ett fullsize kylskåp och en fullsize frys i modern stil. Vardagsrummet är stort, med bra ljusinsläpp och extra takhöjd (2.70m, också i kök och litet sovrum). Från vardagsrummet nås kök, hall, mindre sovrum samt balkong. Lägenheten har ett större sovrum med två fönster och som är utrustat med 3 meter bred garderob på en vägg och 2 meter bred garderob på andra sidan, samtliga har komplett inredning. Det andra sovrummet har 1 meter bred garderob samt 3 fönster, varav ett har utsikt över hamninloppet. Det finns ett riktigt stort badrum med dusch, WC och elektrisk golvvärme och handdukstork. Badrummet har ett fönster med frostat glas, och är förberett för tvättmaskin. Det finns också en mindre WC. Både badrum och WC är kaklade.

Antal rum: 3
Storlek: 86 kvm
Badrum: 2
Balkong: Ja (ca 15kvm, delvis med tak)
Våning: 2
Möblerad: Delvis
Fönster 10 st (i 3 väderstreck)
Golv: parkettgolv i kök, hall sovrummen och vardagsrum. Klinker i badrum.
WC: 2, varav ett är badrum.
Skick: Mycket bra.
Tillträde: Enligt ö.k. Lägenheten är tillgänglig att övertas omgående/oktober.
Hyreslängd: 12 månader garanteras
Uppsägningstid: 3 kalendermånader
Hyra: 12.800 kr
Deposition: 25.000 kr
Hemförsäkring och elavtal: Måste tecknas av hyresgästen.
Bredband: valfritt att tecknas av hyresgästen

Möbler som ingår, utöver ordinarie, bl.a.:
• Stort sovrum: Totalt 3 meter garderob (6 enheter om 50 cm bredd, 2.42 hög i vitblank) med komplett inredning. Taklampa.
• Litet sovrum: Taklampa. Lyxig massagefåtölj i svart läder
• Vardagsrum: TV-skänk + Taklampa
• Kök: vitt köksbord för 4, med uppfällbar klaff för ytterligare 2. 4 st vita köksstolar
• Hall: Vitt skoskåp med plats för 8 skor

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg