Prilycegatan

Göteborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Prilycegatan, Göteborg


Antal rum:

3 RoK

Boyta:

76 m2


Beskrivning

Möblerade Lägenhet uthyres i Hisings Kärra
Hej!

Jag har en 3a (möblerade) med kök varav 2 är sovrum som jag vill hyra ut i FÖRSTA hand. Boarean är 76 kvm. Hiss finns. Balkong Ja, 2st. Lägenheter i Prilyckegatan , Hisings Kärra , Göteborg

Pris : 8500 kr / månad

I hyran ingår internet, el, värme och tv-avgift.

2 månaders förskottshyra med 3 månaders uppsägningstid.

Rummet hyrs ut f.r.o.m. 1 june - 2016 och tillsvidare.

Skriv gärna om er själva, hur gamla ni är, vad ni gör, varifrån ni är, ekonomi, intressen mm. Om ni har bott i kollektiv tidigare, om det är något ni trivs med etc.
Skriv också när ni är i Göteborg tidigast för en eventuell visning.

VIKTIGT: Skriv exakt (datum) när ni tänkt flytta in och hur länge ni tänkt stanna.
Skicka också en bild på er själva!

Nås endast via mail, så lämna namn och nummer så återkommer jag!
Hisings Kärra är väldigt lugn område där det är nära både till naturen och det tar 15 min med bussen till Göteborg Central och bussar åker jätte ofta (rösa express). 3 mins till Kärra centrum som har både simhall, apotek, mataffär Ica. Även busshållplatsen är nära.
Söker en lugn person/par som är rökfria, Har en stabil och ordnad ekonomi och givetvis fast arbete och inga betalningsanmärkningar.
Sovrummen är rymliga och ljusa. Badrummet är kaklat med plastmatta på golvet. Här finns badkar, kommod och tvättmaskin. I anslutning till hallen finns också en stor klädkammare. Här bor man med närhet till skog och natur och löpslinga utanför dörren. Gångavstånd till Kärra Centrum och bra bussförbindelser till Göteborg.
Via den privata uteplatsen på framsidan kommer vi in i den ljusa hallen med plats för avhängning. Direkt innanför dörren ligger ett slittåligt klinkergolv som övergår i ett snyggt notat parkettgolv. Direkt till höger om hallen ligger lägenhetens kök i mörkt laminat. Här finns gott om arbetsytor och förvaring i skåp. Ovan de ljusgråa laminatbänskivan sitter ett vitt kakel. I köket finns kyl/frys, diskmaskin (-16), spis och varmluftsugn samt inbyggd micro. Vid fönstret mot framsidan finns en naturlig matplats med plats för hela familjen.
Till vänster om hallen ligger ett utav lägenhetens två sovrum. Här finns plats för dubbelsäng och på golvet ligger ett ljust laminatgolv. Vidare in i lägenheten öppnar det ljusa vardagsrummet upp sig mot höger. Här har man delat av för en sovalkov med plats för stor säng. Vardagsrummet har plats för soffgrupp och de stora fönsterpartierna ger rummet ett härligt ljus. Genom balkongdörren nås den stora balkongen i soligt västerläge. Här kan man sitta och njuta av solen större delen av dagen.
Lägenhetens andra sovrum är även det rymligt och är målat i vitt och har samma parkettgolv som i hallen.
Badrummet har kaklade väggar och en plastmatta på golvet. Här finns en stor duschavdelning där man idag satt in ett badkar. I badrummet finns också en tvättmaskin.
I anslutning till hallen finns också en rejäl klädkammare som erbjuder gott om förvaring.Hisings Kärra är ett grönt och expansivt område.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg