Prinsgatan 8C

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Prinsgatan 8C, Göteborg


Hyra:

5000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Bästa läget i stan (hyrs ut veckovis i juli)
Mysig sekelskiftes-etta hyrs ut veckovis under juli. Perfekt för besökare till Partille Cup och Gothia Cup

Mitt i city, på Göteborgs i särklass mysigaste gata ligger denna lilla pärla. Från Linnégatan har du nära till kommunikationer, samt promenadavstånd till Avenyn och Heden. Här finns stans bästa utbud av barer, pubar och restauranger, samt Slottsskogen med all sin grönska bara ett stenkast bort.

Lägenheten är på 40 kvm, och passar bäst för 2-3 personer. Det finns en 140 säng där man kan sova två, samt en tvåsitssoffa som är skön att sova i, men lite kort för de riktigt långa. Luftmadrass kan ordnas om det behövs.

Lägenheten ligger i gårdshuset, och vetter mot föreningens härliga park på baksidan. Trots det centrala läget störs man alltså inte det minsta av Linnégatans puls och nattliv.

Hyrs endast ut till vuxna, seriösa och ordningssamma personer. Föräldrar till deltagare i de olika cuperna är att föredra. Det är ett gammalt hus och med det också lyhört, så festsugna ungdomar gör sig inte besvär.

5000kr per vecka. Lägenheten ska återställas i det skick den var i när ni anlände. En depositionsavgift på 1000kr tas ut, som ni får tillbaka efter inspektion.

Väl mött,

Linnéa Fagerholm

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg