Radhus Hyra Förstahand Med Möbler I Angered, Göteborg

Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Radhus Hyra Förstahand Med Möbler I Angered, Göteborg
Hyra:

11500 kr

Antal rum:

5 RoK


Boyta:

140 m2


Beskrivning

Radhus hyra förstahand med Möbler i Angered
Hej!
Radhus hyra förstahand med Möbler i Angered. Nära till skola dagis och affärer. Ett lugnt och relativt byggt område med närhet till allt som staden erbjuder. Vi söker en ordningsam och social hyresgäst för uthyrning tillsvidare. Tillträde 1 augusti.
Kall uthyres 11500 kr + parkering gratis och en månadshyra i deposition med borgensförbindelse till hyreskontrakt och tre månads uppsägningstid från hyresgästen eller hyresvärden med ordnad ekonomi och bra referenser.
Radhuset är ca 140 kvm fördelat på två våningsplan.
Plan ett består av kök med matbordsmöblemang, Fullt utrustat kök inklusive kyl, frys och diskmaskin. vardagsrum och matsalsmöblemang samt ett badrum med dusch, tvättmaskin . Vardagsrummet har utgång till gård om ca 30 kvm. På gården finns möblemang och en grill.
På plan två finns 4 sovrum, vardagsrum och ett badrum med badkar.
En parkeringsplats finns att tillgå.
Nära till kommunikation, spårvagn 4, 8, 9 och buss 75, 77 närmsta busshållplats finns i nära anslutning till bostaden och bussar till Angered centrum trafikerar var 10 minut.
OBS//= El, vatten, varme, sophämtning till kommer varmekostnades ca 6500 kr (samfäll.förening faktura ) som betala var 3:e månad.
Att flytta in i huset omedelbart och möbler kommer att fastställas till ett visst pris.
Låter det intressant så hör gärna av dig via mail så kan jag skicka lite bilder och svara på eventuella frågor och berätta lite om er själva.

Mvh
Sami

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.


Visa alla lediga lägenheter i Göteborg