Richertsgatan

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Richertsgatan, Göteborg


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2


Beskrivning

Charmig 2:a i Johanneberg
Krav: Ej husdjur, Ej rökare, Deposition; 1månadshyra vid inflyttning (10 000kr).

Ingår i hyran: Värme, Hushållsel, Kabel Tv, Bredband, Vatten/Avlopp, Sophämtning.

Utrustning: Kök, Balkong, Kakelugn/Öppen spis, TV, Dusch, Tvättstuga i huset.

Möblerad, ljus och trivsam 2:a i funkishus uthyres. Lägenheten ligger centralt i Göteborg i ett mycket fint och lugnt område med gångavstånd till centrum; Götaplatsen (10min), Korsvägen(10min) & Chalmers (5min). Väljer man åka buss finns hållplats direkt utanför porten, 2 hållplatser från Götaplatsen. Boendeparkering finns för den som har bil och matbutiken Willys finns runt knuten. Gillar du att träna har du Friskis & Svettis och Fysiken i området. Motionsspår finns även det vid Fysiken.

Ljus lägenhet med stort vardagsrum och sovrum. Via sovrum har du lägenhetens balkong. Nyrenoverat kök och helkaklat badrum med dusch. Genomgående parkettgolv i hela lägenheten med två inbyggda och rymliga garderober i hall. I hall finns även en öppen spis dock ej användbar. I huset finns tvättstuga (renoverad 2014) och hiss, porttelefon och kod. Fibernät indraget sen 1 år tillbaka och ingår gör Telias stora tv paket och bredband.

Ser gärna ett äldre par eller en äldre privatperson som hyresgäst, gärna skötsam och lugn som person. Barnfamiljer och studenter undanbedes vänligen att söka. Goda referenser, fast arbete och 1 månads deposition är ett krav. Du ska ha god ekonomi och inga betalningsanmärkningar. Vid intresse skicka ett mail och berätta kort om vem du/ni är. Skriv också telefon nr så jag kan kontakta er.

Uthyrning är omgående och fram t.o.m. April. Eventuellt kan det bli förlängning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg