Riksdalersgatan 53

Göteborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Riksdalersgatan 53, Göteborg


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

70 m2


Beskrivning

Fräsch 3a 29 nov - 9 jan
Vi hyr ut vår fräscha, fina trerumslägenhet i nästan 6 veckor över jul och nyår , då vi ska åka till Costa Rica.

Lägenheten ligger i lugna Högsbo, med närhet till natur och även till centrum. Närmsta spårvagnshållplats, Lantmilsgatan, ligger 150 meter bort och därifrån går linjerna 1,7 och 8. Både ICA och Willys finns i närheten, liksom gym, apotek och annan service. Med endast en 5 minuters spårvagnsfärd kommer du till det populära köpcentret Frölunda torg. Lika nära, fast åt andra hållet , hittar du kafé- och restaurangområdet Linnégatan.

Om lägenheten: Lägenheten är ljus och öppen och ligger i ett miljömärkt hus byggt för tre år sedan en våning upp. Hiss och stor balkong finns. Lägenheten håller hög standard med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Det är välisolerat vilket gör att du extremt sällan hör grannarna.

Lägenheten hyrs ut möblerad. Det stora sovrummet har en 210 X 200 cm stor (och mycket skön) dubbelsäng. Det andra sovrummet har en 105 cm bred säng och ett höj- och sänkbart skrivbord.

Vi vill att du som hyr vår lägenhet är rök- och djurfri, då vi är allergiska. Vi hyr endast ut lägenheten under angiven period och hyran gäller för hela perioden och inkluderar bredband och el.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg