Riksdalersgatan 24

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Riksdalersgatan 24, Göteborg


Hyra:

3000 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Rum i 3:a inkl. kattgos
Hej!

Jag bor i en trea vid Axel Dahlströms Torg med katterna Shady och Selma Sill (på bilden kan du se hur härliga de är). Jag har ett sovrum som står tomt som jag nu tänkte hyra ut i minst 6 månader! From maj.

Jag är 28 år gammal och jobbar som socionom. Jag är vegetarian men hemma äter jag i princip bara veganskt. När jag är hemma är jag en ganska lugn och långsam person som hänger med katterna/kollar tv-serier/läser/spelar spel/planterar tomatfrön.

Rummet är inte jättestort men det får plats säng och skrivbord eller vad en nu vill ha. Finns också en garderob i rummet. Det står just nu en säng där inne som kan stå kvar eller flyttas upp till vinden, annars är rummet tomt. I lägenheten finns också ett vardagsrum och en liten balkong. Lägenheten ligger högst upp på tredje våningen. I övrigt kan jag verkligen rekommendera att bo vid Axel D! Massa vagnar går hit och det finns tallar utanför köksfönstret.

Okej, så vad jag tycker är viktigt med dig som ska bo här är att du är vego, att du älskar katter, att du är bra på att hålla ordning med städ och disk och så. Och att du är en trevlig och go person osv osv!

Hyran är 3000 inkl. el och bredband.

Skriv ett mail om du tycker det låter bra!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg