Sandarna

Göteborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sandarna, Göteborg

Hyra:

6452 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

63 m2


Beskrivning

Omöblerad övernattningslägenhet uthyres
3:a uthyres i Sandarna från och med den 1 oktober. Kontraktet avser en hyresform som inneboende i övernattningslägenhet. Vid det otroliga tillfället att jag skulle behöva övernatta i lägenheten så reduceras hyran motsvarande 1000kr/natt.

Är du en lugn, rökfri, skötsam person, utan husdjur, med fast inkomst (obs referenser erfordras) som är i behov av en lägenhet så tveka inte att höra av dig. Hyresperioden avser till en början uppgå till 6 månader, med möjlighet till förlängning om den inneboende vårdar avtalet (kan max förlängas till den 1:e oktober 2017).

Lägenheten är en fräsch trea på 63m2 med hiss, klädkammare och balkong på tredje våningen i härliga Sandarna med närhet till spårvagn, mataffär, gym samt trevliga promenadstråk.

Månadshyran ligger på 6452 kr plus hemförsäkring som tecknas av mig. Hyran betalas in den 28e varje månad. Innan inflytt så betalas en depositionsavgift motsvarande 2 månadshyror in till mig. Depositionsavgiften återbetalas vid utflyttning förutsatt att skicket på lägenheten motsvarar det vid inflytt. Den inneboende står själv för nyteckning av el och bredband.

Uppsägningstiden är 2 månader. Om den inneboende orsakar skador på boendet under hyrestiden så ersätts detta av den inneboende om priset för reparation överstiger depositionsavgiften! Kontrakt kommer att skrivas innan inflytt.

Vi har inga foton på lägenheten nu, då vi inte bott där på ett tag. Men det kan fixas på några dagar vid behov.

Kontakt med mig görs ENDAST via mail. I mailat skicka gärna med ert nummer om det skulle behövas.

Mvh Sara och Viktor

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg