Sergelsgatan

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sergelsgatan, Göteborg


Hyra:

8500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

47 m2


Beskrivning

2:a i Lunden uthyres Juni-Augusti
Vi heter Hanna och Henrik och hyr ut vår tvåa i Lunden juni-augusti, eftersom vi ska spendera sommaren i Stockholm på grund av jobb.

Lägenheten är en välplanerad tvårummare på 47 kvadratmeter som ligger nära Redbergsplatsen och drygt 10 minuter med buss 60 från centralstationen. I närheten ligger Skatås motionsområde.

Lägenheten hyrs ut fullt möblerad och el, värme, bredband och TV ingår. Lägenheten är utrustad med diskmaskin, helkaklat badrum och till föreningen finns flera grillplatser att tillgå. Köket är modernt med spishäll och dold kyl- och frys, och i hallen finns en större garderob (att säga walk-in closet är att överdriva, men något åt det hållet). Vi har en 160-säng. Tvättstuga finns i källaren och det är sällan problem att få tid.

Vi ser helst att lägenheten hyrs ut till ett par, då lägenheten är anpassad efter detta. Hyresperioden sträcker sig mellan början på juni (cirka 8:e juni) till slutet av augusti. Vi är lite flexibla här!

1 månadshyra i deposition kommer att tas, men självklart först i samband med inflytt.

Har vi lägenheten ni söker? Skriv några rader om er själva på mail! Vi kommer tyvärr inte kunna återkoppla till alla, men svarar så snart vi kan om vi finner just er intressanta.

Hoppas vi hörs!
Hanna & Henrik

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg