Siriusgatan 112

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Siriusgatan 112, Göteborg


Hyra:

2995 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

14 m2


Beskrivning

Omöblerat Rum+Balkong Uthyres 2,995kr
Hejsan,
Ett omöblerat rum finns att hyra i min tvåa, eftersom min nuvarande hyresgäst flyttar till sin flickvän. Rummet jag vill hyra ut är lediga från och med 31 Oktober 2015 tillsvidare. Lägenheten ligger 3 min från Stora Björn Busshållplats och ca 6 min från Teleskopgatan Hållplats. I dagsläget tänker jag hyra ut rummet i sex månader, men kan förlängas.

Rummet ligger på femte våning, har inglasad balkong och egna garderob. Hyran är 2,995 kr i månaden och ingår el och internet. Hyran betalas i förskott, och en månadshyra deposition krävs för säkerhets skäl, samt en månad uppsägningstid. Inneboende kontrakt/avtal kommer att skrivas och du ska flytta in efter överenskommelse. Grundkrav är att du är ordningsam, ren, har ett jobb/inkomst eller studiemedel och du kan klara av hyran i tid.

Vi delar på kök, badrummet, frys och kylskåp. Du står givetvis för din matt, toalettartiklar, mm. Vill du ha digital TV tjänster får du skaffa ditt eget abonnemang själv. Man eller kvinna spelar det ingen roll. Viktigast för mig är att man tar hänsyn till varandra och visar respekt, dag som natt. Också håller delat utrymme rent. Du får ibland ha besök, kanske din flick-/pojkvän. Förlåt mig, men ej rökare, inga djur eller barnfamilj.

Lite om mig, jag är en lugn man 38 år, jag talar engelska som första språk, studera på högskolan, jobbar deltid, är ej rökare och har inga djur. Har du frågor skriv gärna.
Mvh,
Peter

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg