Sisjövägen 173

Göteborg
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sisjövägen 173, Göteborg


Hyra:

18400 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

165 m2


Beskrivning

Askim - 6 rok - tillsvidare - 18 400 kr/mån
Uthyrningsperiod: 2016-06-21 - tillsvidare

Välkommen till populära Sisjön.

Här finner ni ett stilrent hus i med områdets bästa läge. Den totala ytan är 165 kvm, uppdelat på 2 plan och källare. Huset har tre sovrum och en walk in closet samt badrum på övervåningen. På entreplan hittar ni köket, allrum, duschrum och tvättstuga med genomgående ljusa och fina ytor. Källaren är inredd med Bioduk, projektor, och surround system. Här finns även en användbar gästsäng och förråd.

Framsidans lounge altan ligger i söderläge med sol hela dagen. Den bakre altanen och den lummiga trädgården har sol från mitt på dagen till sen kväll. I trädgården kan man plocka sina egna jordgubbar, smultron, vinbär och rabarber. Till huset hör också ett eget garage i länga.

50 meter från huset finns en hästväg som leder ända upp till Sisjöns fina bad samt härliga strövområden med vandringsleder, elljusspår, och mountainbike trails. Havet med dess badplatser finns också i närheten. Inom promenadavstånd ligger också flera omtyckta förskolor och skolor. Med buss eller bil når du enkelt handelsområdena i Sisjön, Frölunda Torg eller centrala Göteborg.

Bostaden hyrs ut omöblerad, förutom källaren.
I hyran ingår bredband.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg