Sisjövägen

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sisjövägen, Göteborg


Hyra:

8000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

Lägenhet i radhus uthyres, långtidshyra
Hyr ut följande tills vidare för långtidsuthyrning, 1 år eller mer:

Ett rum i källaren på vårt radhus. 30 m2 med kokvrå, tillhörande toalett och dusch och separat entré.

Rummet är fullt möblerat och inkluderar även en tvättmaskin. I hyran ingår värme, vatten, el och fiberansluten internetuppkoppling.

Närmsta busshållplats: Varpemossen, avstånd 50 m. Vanligaste busslinjer 84 & 83. Restid med buss till knutpunkter för de flesta bussar och spårvagnar: Frölunda Torg, 13 minuter. Marklandsgatan 15 minuter. Radiomotet (där Blå Express m.m. stannar): 6 minuter.

Radhuset ligger på Sisjövägen i Askim, sydväst om Göteborgs stadskärna, med 10 minuters promenad från Sisjöns affärscenter. Här finns några av Göteborgs största matbutiker, mängder av butiker såsom Stadium, XXL Sport och Vildmark, Inet, Rusta, Jula, ÖB, (nyöppnade) Biltema, träningsanläggningarna Nordic Wellness och SATS, postkontor samt bankerna Handelsbanken, Swedbank och Nordea.

Från Sisjövägen har du både hav och skog på bekvämt avstånd. Du går på några minuter till Sisjön, som gett området sitt namn, där du kan bada och fiska. Där finns både populär sandstrand och mer undangömda klippor. Runt sjön finns motionsspår, naturstigar och grillplatser.

5 minuters gångavstånd till Sisjöns naturreservat och badplats. Flera motionsspår finns även där och styrketränings-station för utomhusträning.

Vi har en stor insynsskyddad öppen trädgård med eget plommonträd där vi odlar egna grödor, såsom rabarber och persilja. Detta sköts av min sambo och mig så det är inget som behöver göras av den boende. Två uteplatser på varsin sida av huset.

Radhuset är på totalt 250 m2.

Jag söker en person eller ett par som är djur- och rökfria, har en stabil inkomst och som i övrigt är skötsamma. Vid intresse var snäll och maila följande uppgifter:

1. Namn

2. Ålder

3. Sysselsättning

4. Hur lång tid du bedömer att du har behov av boendet (jag söker främst långtidshyresgäster, d.v.s. minst 1 år).

5. Om du har referenser från tidigare/nuvarande boende.

6. Om du har referenser från arbete/skola.

7. Om du är fri från skulder samt betalningsanmärkningar.Två månadshyror i deposition. 3 månaders ömsesidig uppsägningstid.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg