Skånegatan

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skånegatan, Göteborg


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

64 m2


Beskrivning

Central 2:a - vid Avenyn - 12 mån/förläng
Mitt i city på Skånegatan, endast några minuters gångväg från Avenyn och Göteborgs Evenemangsstråk finner du denna härliga 2:a om 64 kvm! Ett perfekt läge med gångavstånd till bio, Liseberg, Scandinavium, Ullevi, Scandinavium, kulturliv vid Götaplatsen samt knutpunkten Korsvägen.

Bostaden är utmärkt belägen mot den lugna innegården och en stor altan (ca 20 kvm) i söderläge. I det rymliga köket finns det gott om plats både för matlagning och ett stort matbord. Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Gott om plats för förvaring i rymlig klädkammare. Stort badrum med plats för tvättmaskin.

Uthyrningsperiod: Från 1 Juni 2016- 12 månader med möjlighet till förlängning om allt fungerar väl (avsikten är att hyra ut på lång sikt).

Lägenheten kommer att hyras ut omöblerad/möblerad beroende på önskemål. Hyran är på 12,000kr/mån inkl. värme/vatten och kabel-tv , samt deposition på en månadshyra.

Som hyresgäst förväntas att du är djur och rökfri samt en ansvarstagande person/par med inga betalningsanmärkningar samt med goda referenser.

Maila en kort beskrivning om dig/er själva och varför just du/ni skulle passa som hyresgäst. Skriv även vilket datum ni tänkt flytta in och hur länge ni tänkt stanna. Skicka gärna en bild på er själva.

Uthyrs till privatpersoner eller till företag. Byte till hyreslägenhet som är under ombildning till brf kan också vara intressant !

Vid frågor är ni välkomna att maila.

Allt gott
Nikki

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg