Tillbaka till lägenhetsannonser i Göteborg

Skötsamt musikal-par med goda referenser söker nytt hem i Göteborg
Jag söker

Första- & andrahandskontrakt, korttidskontrakt


Maxhyra

9000 kr


Lägenheten söks av: Par
Hejsan!

Våra namn är Felicia och Alex. Vi är ett härligt och glatt par, 24 respektive 21 år gamla, med goda referenser som söker efter ett nytt hem som sambos. Vi söker en lägenhet i Göteborg-Mölndal området och har möjlighet att flyttas in så snart som möjligt om så önskas.
Vi vill gärna hålla oss max runt 9000 kronor i hyra, gärna en tvåa med fullt utrustat kök(ej kokvrå) men vi är öppna och tacksamma för alla förslag och möjligheter. Vi är väldigt intresserade av både andra hands lägenheter med kort uthyres period så väl som första hands tillsvidare kontrakt.

Till vardags studerar vi båda sedan 2017 till musikalartister, Alex vid den tre-åriga yrkesutbildningen på Performing Arts School och Felicia i Åsa på Löftadalens Folkhögskola. Felicia är just nu i ansökningsperiod om yrkesutbildning/högskola till hösten bland annat i Göteborg men fram till juni kommer hon pendla till Åsa på vardagarna

Mycket tid spenderas på våra studier och därför behöver vi en lugn plats där vi kan slappna av när vi kommer hem.
Vi ett glatt och lugnt par som hellre spelar sällskapsspel med våra vänner än att festa till det. Vi har inga betalningsanmärkningar och goda referenser. Vi är också rök och djurfria.

Vi garanterar er att bidra till en lugn och härlig atmosfär och ta hand om er lägenhet på bästa sätt. Undrar ni något mer så tveka inte att fråga.

Vi ser fram emot att höra från er!
Med vänliga hälsningar
Felicia Bodin och Alex Jarl Broberg


Inlagd av Felicia

Maila annonsören