Slottsskogsgatan 105

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Slottsskogsgatan 105, Göteborg


Hyra:

4800 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Rum uthyres i 3:a i Majorna
Hej!

Är en 29år gammal heltidsarbetande kille som bor i en trea i Majorna med ett extra sovrum som jag gärna hyr ut till rätt person (tjej eller kille). Fler bilder finns, den i annonsen är tagen i vintras innan nya trägolvet.

Jag har bott i delat boende förut under många år med både killar och tjejer i allt från säsongsboende utomlands till delad lägenhet i Göteborg, det fungerar bra för mig. På dagarna jobbar jag och på kvällarna tränar jag eller hittar på annat kul. Just nu och närmaste året kommer jag också jobba en del utomlands.

Rummet är i nuläget möblerat (omöblerat går såklart lika bra), nymålat och har en liten inbyggd garderob. Du delar kök (och allt det innehåller), vardagsrum (med soffor och en större tv), dusch och toalett (två separata rum). Vardagsrummet står för det mesta orört och likaså tv:n.

Internet, el, vatten och värme är såklart inkluderat. Jag är väldigt lättsam med det mesta och gillar att ha rent omkring mig, så vore kul om du ville städa ibland och ställa in disken i diskmaskinen.

Lägenheten i sig ligger på Slottskogsgatan med Slottsskogen som närmaste granne, den är nymålad och har en nyrenoverad dusch. Den ligger i en villa med lättsamma grannar i samma ålder (två separata ingångar) och har tillgång till en uteplats med morgonsol när det blir lite varmare.

Hyrs gärna ut mer än 6 månader, tillträde är 1 December.

Känner du att det låter intressant så skicka ett mail och berätta om dig själv, vem du är och vad du gör. Har du fler frågor om boendet
eller om mig så är det bara att höra av dig och fråga på.

Ha det fint!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg