Tillbaka till lägenhetsannonser i Göteborg

Småbarnspappa söker lägenhet centralt!
Jag söker

Första- & andrahandskontrakt


Minsta storlek

30 m2


Maxhyra

10000 kr


Lägenheten söks av: Singel
Särskilda önskemål: Endast omöblerat
Hej,

Mitt namn är Jan Matuszczyk, jag är 24 år gammal och småbarnspappa. Jag har en dotter på ca 1,5 år som jag har delad vårdnad med mamman. Vi är för tillfället sambos men kommer att separera när vi hittar lägenheter på varsitt håll. Därför söker jag nu en lägenhet i centrala Göteborg med prioriterade områden så som: Majorna, Linnéstaden, Vasastaden, Johanneberg, Guldheden m.fl, men även Eriksberg och Lindholmen är av intresse på Hisingen.

Har en stabil inkomst i och med tillsvidareanställning på heltid hos Dagab Inköp & Logistik AB som lagerarbetare. Inga betalningsanmärkningar. Referenser finns från nuvarande hyresvärd Bostadsbolaget.

En 2a på ca 50-60 kvm är det jag önskar helst, min maxhyra ligger på 10 000 och därför hoppas jag på att någon önskar mig som hyresgäst. Hyran blir alltid(!) betald. Jag är även intresserad av större ettor över 30 kvm. Detta för att jag ska kunna ha min dotter hos mig vissa dagar utan att det blir för trångt.
Andrahandskontrakt på minst 1 år är OK men givetvis är ett förstahandskontrakt av högsta prioritet.

Röker ej och har inte husdjur. Har inga krav på lägenheten förutom att det är ett plus om det finns hiss och/eller balkong.

Mvh Jan

Inlagd av av Jan

Maila annonsören