Småstugevägen 69

Göteborg
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Småstugevägen 69, Göteborg


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

80 m2


Beskrivning

Hyr en lägenhet under Partille/Gotiha Cup
Ett bra alternativ till hotell. Jag har en 3.a på ca 80 kvm som ligger mitt i villaområdet Fräntorp och är väldigt barnvänligt. Lägenheten består av fullt utrustat kök, toalett, dusch, rymligt vardagsrum och sovrum. Sovrummet består av en dubbelsäng, möjlighet till extra sovplatser i vardagsrum eller kontoret om man tar med sig egen madrass. Bra med kommunikationsmöjligheter till alla anläggningar under cup-veckorna. Du kan ställa bilen och ta bussen hela veckan om så önskas samt att det är bra med parkeringsmöjligheter precis utanför lägenheten. Matbutiker som ICA och Willys ligger endast 5 min bort med bil, 7-8 med cykel. Tv finns men ej några kanaler då jag så gott som aldrig kollar på det utbudet utan håller mig till tex netflix och viaplay eller annan media.

Finns att hyra under v27 Partille Cup och v29 Gothia cup för 7000kr i veckan. Kan diskuteras om man vill hyra färre dagar. Angående Gothia cup kan ju även cupäventyret för eran dotter/son redan starta den 17:e juli, skulle ni va i behov att hyra lägenheten redan söndagen vecka 28 kan vi säkert lösa detta.

Eftersom jag hyr ut min lägenhet är jag mån att det är rätt människor som hyr, därför vill jag att ni skriver några rader om er själva och berättar lite om vilka ni är. Jag önskar hyra ut till er som är rök- och djurfria, om ni nu skulle vara rökare så sker detta endast utanför lägenheten då jag är känslig för röken pga astma. Jag tar en bokningsavgift om 1500 kronor som räknas av på ditt pris. Om du avbokar senare än 2 veckor så förfaller bokningsavgiften.

Slutstädning kan köpas till om så önskas?

Ingår: Wifi uppkoppling, användande av tvättstuga i huset.

OBS Inga husdjur!

Vill ej lägga ut mitt nummer så vi börjar med mailkontakt men om intresse finnes fixar jag fler bilder och vi kan ta kontakt via telefon om så önskas.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg