Smörgatan

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Smörgatan, Göteborg


Hyra:

4200 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

10 m2


Beskrivning

Omöblerat rum uthyres i lägenhet
Hej allesammans everybody.Ja är på jakt efter en ny inneboende till ett rum i en trevlig lägenhet i Göteborg med start tidigast januari 2016 och framåt. Tänker att ett 6-mån-långt kontrakt är en bra start, funkar det bra så förlänger vi.


tänker att vi skriver ett liknande kontrakt som detta: http://bostad.karservice.se/assets/Mallar-hyresjur idik/Hyreskontrakt-for-inneboende.pdfOm man nu råkar vara en skön människa, pöjk eller tös, som delar mitt intresse för skitsnack, spelar någorlunda vettig musik, bra film mm så är det mycket uppskattat, men viktigast är att man är ordningsam/skötsam, trevlig, social och har vett på att röka utomhus samt tar efterfesten någon annanstans.Lägenheten i fråga är en 3:a på ca +70 kvm och har kök och toa från 2006 då kåken bytte stammar, den ligger i Kallebäck, närmare bestämt smörgatan, Göteborg. I källarn på huset finns stora tvättmaskiner, torktumlare samt torkrum. Lägenheten ligger på tredje våningen och har utsikt västeröver från kök samt "ditt" rum där bla Lisebergstornet syns. Österut är det nära till Delsjön och alla dess aktiviteter.Rummet, som syns högst upp till vänster, är på dryga 10 kvm inkl fast garderob, sen delas kök, badrum, balkong och vardagsrum med mig och mina två små hundar. Hyran är 4200:- och då är allt inkluderat såsom el, vatten, tv, bredband. Hyran är delad rakt av. Du kommer självklart få egna hyllor och fack i såväl kyl, frys och skafferi och ha tillgång till alla köksredskap. Pajjar du ett glas, köp ett nytt. Hyran ska betalas i förskott (den 27:e varje månad) och ett kontrakt, likt det som redan nämnts, kommer att skrivas.Med 50-bussen är du på korsvägen efter 10 min, vid Kungsport efter 15 min. Med cykel går det minst lika fort om inte fortare.Jag som hyr ut heter Simon, 32 bast från skärgårn men har bott i Gbg i halva mitt liv. Jag är bildlärare samt konstvetare och arbetar just nu ute på en skola på Lindholmen.
Jag har under de senaste åren haft flertalet olika inneboende, nu senast har en tjej som studerat här på GU under hösten. Innan henne en annan tjej + hund, innan henne bodde en grabb här i 3 år. Med andra ord både pöjkar och töser.För mig är det viktigt att personkemin stämmer eftersom vi ska bo under samma tak. Skriv och berätta om dig själv, hur du ser på att vara inneboende, hur länge du vill hyra och anledningen till att du vill hyra. Bifoga gärna en bild, jag gör detsamma. Jag kommer även vilja ha ett personligt möte, vilket kan vara lämpligt att ta i samband med visning av rummet och lägenheten. Alltid bra att skicka med referenser, samt ett utdrag från uc.se utan betalningsanmärkningar. Om det låter intressant så släng gärna ett mail.Mvh
Simon

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg