Smörslätten

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Smörslätten, Göteborg
Hyrdes ut: 2022-07-01
HyraHyra:

5151 kr

RumAntal rum:

1 RoK

BoytaBoyta:

22 m2

VåningsplanVåningsplan:

4

Hyresvärdens beskrivning

Med ca 10 minuter till centrala Göteborg finns nu den här 1an för uthyrning. Lägenheten totalrenoverades i januari 2018. De 22 kvadratmeterna är välplanerade och säkerhetsdörr är monterad. I hallen ligger klinkergolv som både är snyggt och praktiskt och i resten av hemmet ligger parkettgolv i ek av hög kvalitet. Klinker återkommer tillsammans med kakel i badrummet som även försetts med duschvägg i glas, handdukstork, spegel med LED-belysning samt golvvärme. I köket finns inbyggd ugn, diskmaskin, induktionshäll, fläkt samt kyl och frys. I Björkekärr bor du ett stenkast ifrån naturområden så som Härlanda tjärn och med bra förbindelser till centrala Göteborg.

I området pågår ett utemiljöprojekt. I samband med kontraktsskrivning signerar ny hyresgäst också hyresgästgodkännande för projektet som bilaga till hyresavtalet.

Både parkeringsplatser och garage finns i området. Till dessa är det separat kö.

Observera att bilderna i annonsen är exempelbilder, avvikelse i planlösning kan därav förekomma men standarden är densamma.

OMGIVNING
Smörslätten är beläget i Björkekärr i Östra Göteborg. Området består av 6 huskroppar på 6 våningar vardera och ett daghem. Området ligger på gångavstånd till Delsjöns naturreservat med fina vandringsleder, ridvägar, fiskemöjligheter, motionsspår och flera fina badplatser.

SERVICE
Östra sjukhuset ligger alldeles över gatan. Där finns både apotek och pressbyrå. En hållplats bort ligger Spåntorget med pizzeria, servicebutik och gym.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg

Rapportera fel