Smyckegatan 56

Göteborg
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Smyckegatan 56, Göteborg


Hyra:

3200 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

94 m2


Beskrivning

Vill du bo i vårt kollektiv från 1 maj?
Hej!

Vi är tre personer som bor i kollektivet Smyckeskrinet i en fyra i Västra Frölunda. Nu ska en av oss flytta ut och vi söker alltså en ny pärla till Skrinet.

Vi som bor kvar är två 30+-are som har valt att bo kollektivt för att vi trivs med det, både av sociala och praktiska skäl. Petter är en sportnördig och karaokesjungande SFI-lärare. En gång i tiden var han en teaterapa, vilket märks på att han gillar att tjöta och skratta. Just nu står arabiska på nästa-språk-önskelistan. Daniela kommer från Mexiko och är utbildad kommunikatör och kulturprojektledare. Därför är det inte konstigt att hon gillar att jaga intressanta evenemang i stan. Hon gillar mycket att hitta människor att dela sina hobbies med och lära sig nya saker, just nu: att spela gitarr, teckna, ha bokcirkel, sjunga i kör, kickboxning...men nästa vecka vet man inte.

OBS, vi är hemma ganska ofta också faktiskt!:)

Från och med 1 maj finns alltså ett ledigt rum i vårt finfina kollektiv i att hyra under MINST åtta månader (d.v.s resten av året). Rummet hyrs ut helt eller delvis möblerat, beroende på önskemål från den som flyttar in, och hyran ligger på 3200 kr/månaden inklusive allt (el, bredband o.s.v).

Lägenheten är en 4:rummare på totalt 94 kvadrat, med stort kök, vardagsrum och två toaletter (varav en med badkar, tvättmaskin och torktumlare). Vi kör matlag de flesta veckor, har välfungerande rutiner för städning och återvinning och har möten då och då om det behövs (inte särskilt ofta eftersom det mesta funkar så pass bra:).

Bland det bästa med att bo här, utöver den fina, rymliga lägenheten och det trevliga sammanhanget, är närheten till havet (10 min med cykel el buss) och den vackra parken (Smyckeparken) som du bor mitt i (inga bilar i sikte från något håll). Förutom närheten till Frölunda Torg (knappt 10 min promenad) går det flera bussar precis utanför som tar dig till Järntorget på mindre än 15 min, Brunnsparken på knappt 20. Direktförbindelser finns även till bla Kungssten och centrala Hisingen.

Det är helt enkelt mycket som gör det enkelt att trivas här:).
Om detta låter intressant, skriv lite kort om dig själv, så hör vi av oss!

/Daniela och Petter

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg