Smyckegatan 56

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Smyckegatan 56, Göteborg


Hyra:

3550 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Rum i kollektiv från 1 september
Hej!
Från och med 1 september finns ett ledigt rum i vårt finfina kollektiv i Västra Frölunda att hyra under minst fem månader (då den som bor där nu ska resa utomlands under hösten). Vi kommer att vara tre personer som delar en 4:rummare på totalt 94 kvadrat, med stort kök, vardagsrum och två toaletter (varav en med badkar, tvättmaskin och torktumlare). Vi kör matlag ganska ofta och har välfungerande rutiner för städning och återvinning.

Vi som bor kvar under tiden rummet är ledigt är två 30+-are som har valt att bo kollektivt för att vi trivs med det, både av sociala och praktiska skäl. Daniela kommer från Mexiko och är utbildad kommunikatör och kulturprojektledare. Därför är det inte konstigt att hon gillar att jaga intressanta evenemang i stan. Hon gillar mycket att hitta människor att dela sina hobbies med och lära sig nya saker, just nu: att spela gitarr, teckna, ha bokcirkel...men nästa vecka vet man inte. Katie är en Bob Hund-älskande skotska som är ganska ny i Sverige och tränar svenska för fullt, när hon inte spelar gitarr eller diskuterar skogsråets existens.

**Vi båda är veganer/vegetarianer och letar efter någon trevlig som helst är det.**

Rummet som nu blir ledigt hyrs ut delvis möblerat, och hyran ligger på 3550 kr/månaden inklusive allt (el, bredband o.s.v).

Bland det bästa med att bo här, utöver den fina, rymliga lägenheten och det trevliga sammanhanget, är närheten till havet (10 min med cykel el buss) och den vackra parken (Smyckeparken) som du bor mitt i (inga bilar i sikte från något håll).

Förutom närheten till Frölunda Torg (knappt 10 min promenad) går det flera bussar precis utanför som tar dig till Järntorget på mindre än 15 min, Brunnsparken på knappt 20. Direktförbindelser finns även till bla Kungssten och centrala Hisingen.

Om detta låter intressant, skriv ett mejl och berätta lite grann om dig själv, så hör vi av oss!
/Daniela och Katie

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg