Smyckegatan 33

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Smyckegatan 33, Göteborg


Hyra:

3750 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

92 m2


Beskrivning

Boende i kristet kollektiv uthyres
Hej!

Från och med 1 oktober kommer vi ha ett rum ledigt i vår lägenhet i Västra Frölunda i Göteborg. Det är en jättefin lägenhet på 5 rum och kök som ligger 7 min promenad till Frölunda torg och har väldigt bra buss- och spårvagnsförbindelser till Göteborg centrum. Till lägenheten ingår diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare, bredband, två toaletter samt en balkong i söderläge. Rummet som vi hyr ut är det näst största sovrummet i lägenheten och hyran kommer att ligga på 3750 kr/mån. Skulle du behöva ha tillgång till lägenheten redan nu i september så ska det nog också gå att ordna.

Vi som bor i lägenheten heter Roberto, Carl och Alexander och är i åldrarna 24-26 år och har alla gått på Götabro bibelskola. Roberto och Carl har bott i lägenheten sedan januari medan Alexander flyttade in i början av september. Till vardags arbetar Roberto som konsult på Volvo medan Carl studerar till studievägledare och Alexander söker jobb inom socialt arbete.

Vi ser gärna att du som söker siktar på att bo i lägenheten minst ett halvår, vi vill att du ska vara ansvarsfull och att du har en kristen riktning i ditt liv. Att bo tillsammans i kollektiv som vi gör nu är något vi trivs med, det är väldigt givande, kul och avlastande att få hjälpas åt med vardagliga saker som matlagning och städning eller att bara ha goda samtal om livet. Detta är något vi gärna vill fortsätta med och om du tror att du också skulle trivas med det så hör av dig!

Hoppas vi hörs!
/Roberto, Carl och Alexander

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg