Södra Fjädermolnsgatan &

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Södra Fjädermolnsgatan &, Göteborg

Hyra:

7200 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

54 m2


Beskrivning

Uthyres - Fin tvåa på Södra fjädermolnsgatan
Under det kommande året ska jag sambopröva med min flickvän och hyr därmed ut min tvåa på södra fjädermolnsgatan 6 i ett år framöver. Lägenheten ligger en kort promenad från spårvagnshållplatsen temperaturgatan och nära till matbutiken. Utformningen är sådan att de två rummen är separerade med ett kök vid sidan av, utmärkte för en mindre familj, ensam person eller två studenter som vill dela boende. Lägenheten kommer att uthyras omöblerad, dock kan sängen lämnas kvar till den som vill ha.

Hyran kommer ligga på 7200 kr med en hyra i förskott och en hyra i deposition som lämnas tillbaka vid utflyttning, så länge det inte tillkommer några kostnader för mig som uthyrare.

Lägenheten kommer att hyras ut i samförstånd med Poseidon (hyresföreningen) och därför kommer den som vill hyra bli tvungen att lämna in ett intyg för att godkännas av Poseidon innan hyresavtal kan slutas. Kontraktet kommer vara skrivet för ett år framåt från och med inflyttningsdatumet med 3 månades uppsägningstid för dig som hyr.

Är ni intresserade var god kontakta mig med en kort beskrivning av er själva så hör jag av mig.

J.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg