Södra Säterigatan  13

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Södra Säterigatan  13, Göteborg
Hyrdes ut: 2016-11-01


Hyra:

7936 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

62 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Vi håller på och totalrenoverar denna lägenhet. Den beräknas vara klar för inflyttning 1/11. Då det är en byggarbetsplats kommer vi inte att kunna ha visning av lägenheten.Då lägenheten ligger i sutteräng så går man in i huset på bottenvåning där kök och sovrum ligger. Men vardagsrum med balkong ligger en trappa upp på baksidan av huset, ut mot Säterigatan.
Helt nytt kök där spisen har häll och varmluftsugn, förberett för diskmaskin
samt plats med uttag för micro. Parkettgolv i alla rum (utom badrum). Nya garderober. Målning i
hela lägenheten. Även badrummet helrenoveras. Det blir helkaklade väggar, klinkergolv med golvvärme samt handdukstork. Duschen har infällbara duschväggar. Förberett för tvättmaskin.Den angivna hyran är i 2015 års hyresnivå. Vi har installerat Aptus låssystem på alla portar in till husen för att öka säkerheten, dörrarna öppnas nu med en magnetbricka.Under hösten kommer vi att sätta in säkerhetsdörrar till alla lägenheter, detta medför en hyreshöjning på 90:-/månad från årsskiftet,Det finns Comhem kabel-TV och förberett för deras bredband.Det finns möjlighet att hyra garageplats i två garage som ligger under husen.. -Det är önskvärt att de sökande har Eriksberg som valt område i sina
ansökningar.
-Förtur kommer att ges om det finns sökande som redan har kontrakt hos Stena Fastigheter i detta område, men vill byta till en renoverad lägenhet.  Om det är flera i området som söker har den företräde som har längst boendetid i nuvarande lägenhet.-Därefter går vi på kötiden på Boplats bland de som har Eriksberg som valt område.-Inga betalningsanmärkningar accepteras.-Inkomst minst 3 gånger årshyran.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg