Sörhallspromenaden 41

Göteborg
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sörhallspromenaden 41, Göteborg


Hyra:

15000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

135 m2


Beskrivning

Radhus Norra Älvstranden - 3-månader
Under perioden 8 december 2016 till 7mars 2017 (tre månader) kommer vårt radhus på Norra Älvstranden att vara tillgängligt för hyresgäster. Radhuset uthyres möblerat för 18 000 SEK/månad.

Radhuset finns på Sörhallspromenaden och är ca 135 kvm fördelat på tre våningsplan.

Plan ett består av kök med matbordsmöblemang, vardagsrum med soff- och matsalsmöblemang samt ett badrum med dusch. Vardagsrummet har utgång till gård om ca 60 kvm. På gården finns möblemang och en grill.

På plan två finns tre sovrum och ett badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Sovrum nummer ett har en dubbelsäng (B1800), sovrum två har en barnsäng (L1600) Sovrum tre har en babysäng.

Plan tre består av ett allrum med soffmöblemang som är två bäddsoffor (B1400 vardera) samt en terrass om ca 20 kvm.

En parkeringsplats finns att tillgå utan extra kostnad. Närmsta busshållplats finns i nära anslutning till bostaden och bussar till centralstationen/Brunnsparken trafikerar var 5-10 minut och når Brunnsparken på ca 12 minuter.

Norra Älvstranden är ett lugnt och relativt nybyggt område med närhet till allt som staden erbjuder. Strosa längs älven och slink in på ett av promenadens caféer för en fika. Med buss och båt tar du dig enkelt vidare till övriga delar i staden.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg