Spaldingsgatan 13

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Spaldingsgatan 13, Göteborg


Hyra:

8600 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2


Beskrivning

Möblerad 3:a i Johanneberg uthyres som 2:a
Hejsan,

Mitt namn är Linda, jag är 34 år, civilingenjör och jobbar sedan två år tillbaka i New York, där jag kommer att bli kvar på obestämd tid men troligtvis i åtminstone två år till. Jag önskar hyra ut min möblerade 3:a i Johanneberg som en 2:a, dvs. jag vill behålla mitt sovrum för att ha möjlighet att komma hem någon vecka under sommaren samt några dagar under vintersemestern. Du skulle sålunda ha lägenheten för dig själv under 95% av året men de dagar jag är hemma skulle vi dela lägenheten. Jag är en positiv och social person och lägenheten är ljus och fräsch med högt i tak, parkett, nyrenoverat badrum, stor balkong mot väster och privat p-plats. El, internet och försäkring ingår i din hyra och självklart är kök och vardagsrum fullt utrustade.

Hela lägenheten är på 69m2 men exkluderat mitt sovrum skulle du ha en 2:a på ca. 60 m2. Det sovrum som jag hyr ut har en helt ny parkett och innehåller en dubbelgarderob och taklampa men i övrigt kommer det att vara omöblerat. Inflyttningsdatum är 1:e November.

Pga tidsskillnaden i USA nås jag enklast via e-mail men då jag kommer att åka till Göteborg den 6:e Oktober och stanna i Sverige i ytterligare en vecka så skulle jag kunna visa lägenheten då.

Med Vänliga Hälsningar,
/Linda

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg