Spårhaga Intagsväg 12

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Spårhaga Intagsväg 12, Göteborg


Hyra:

4900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

26 m2


Beskrivning

Liten vacker stuga nära Göteborg och havsvik
Liten, nyrenoverad, ljus och mycket vacker stuga uthyres. Stugan är möblerad, helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin, öppen planlösning med fullt utrustat kök, vardagsrum och dubbelsäng. Stugan har trädgård med terrass och veranda under tak i dag-& kvällssol.
Stugan ligger strax söder om Göteborg, 500 m från busstation Snipen (inom stadszonen) som har täta bussförbindelser till centrum (20 min till centrum) och 500 m från mycket trevlig havsvik med klippor och bad. Parkeringsplats ingår.
Området är lugnt, stugans läge är högt och soligt och ligger på tomt där också hyresvärden bor. Närmaste välsorterad Hemköp 1,5 km (med buss 2 min). Vid busstationen ligger en takeaway (indisk, pizzeria). I hyran ingår vatten och sophämtning men inte elförbrukning. Det är möjligt att hyra komplett köksutrustning, städattiraljer (250 kr/månad). Önskas lakan och handdukar kan detta lånas (två uppsättningar för en engångskostnad av 600 kr). Uppkoppling till bredband ingår. En depositionsavgift på två månadshyror måste avläggas.
Uthyrning 9 månader fr.o.m. 4 september t. o. m. maj 2017 (ev kan något kortare period hyras). (Stugan hyrs ut fortsättningsvis varje år förutom månaderna juni, juli och augusti och det finns möjlighet till fortsatt hyrning efter sommaren om intresse finns)
För fler bilder se www.stugsommar.se objekt 37881.
Mina krav är att du är djur och rökfri utan betalningsanmärkningar.
Hör gärna av dig om intresse finns! Jag är tacksam om du kontaktar mig per e-mail och om du kort kan beskriva vem du är och om du har några frågor och ange "Casa Cara" som ämne.
Vänliga hälsningar!
Catarina

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg