S:t Pauligatan 8

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: S:t Pauligatan 8, Göteborg


Hyra:

5300 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Mysigt möblerat rum med egen toalett
Möblerat rum i 4:a på S:t Pauligatan (nära Olskroken/Redbergsplatsen) i Göteborg uthyres. Rummet är 12kvm och uthyres möblerat enligt nedan beskrivning. Du har en egen toalett med tillgång till dusch/badkar i det större badrummet.

Rummet som uthyres är ljust, rymligt och smakfullt möblerat. Lägenheten i övrigt är också trevlig, köket fullt utrustat och det finns diskmaskin. Det finns även en balkong i anslutning till köket. Tvättmöjligheter finns i intilliggande byggnad.

Lägenheten ligger 4 minuters promenad från hållplatsen Redbergsplatsen där spårvagn 1,3,6 eller 8 snabbt tar dig in till stan (det tar 8 min till Göteborgs centralstation).

Precis utanför lägenheten finns flertalet olika restauranger, caféer och butiker. I närheten finns matbutiker, gym (fitness24seven samt nordicwellness) och på Olskrokstorget som ligger 6 minuters promenad bort finns det mindre affärer, apotek, systembolag och liknande.

Delar lägenheten gör du med mig, 25 årig marknadsförare med digital kommunikation som intresse. Lite smånördig, social och glad och gillar att ha det snyggt och städat runt mig. Jobbar för det mesta ganska långa dagar och trivs med lugn och ro när jag kommer hem. Av den anledningen önskar jag en inneboende som trivs med detsamma!

En månads hyra kommer tas som deposition och återfås vid utflytt.

Vid intresse, skicka ett mail och skriv gärna ett par rader om dig själv.

Vad som ingår i hyran:

El/Vatten/Värme
Internet
Hemförsäkring (om du står skriven på lägenheten)

Vad som finns i rummet

Säng (105cm)
Sänglampa
Skrivbord
Stol
Skrivbordslampa
Hylla med korgar och lådor
Klädstång
Gardiner + persienner för mörkläggning
Kudde + Täcke (ej sängkläder)
Matta
Tavelhylla

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg