Stekastigen 14

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stekastigen 14, Göteborg


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Inneboende sökes till delat boende
Hej!

Jag letar efter en inneboende till min 4:a i Agnesberg. Först och främst så letar jag efter en student då jag själv studerar och det hade varit trevligt att bo med någon som också är i den fasen av livet.

Själva lägenheten är på 94 kvm och består av tre sovrum, ett vardagsrum, kök samt en toalett och ett badrum. Ett av rummen har jag gjort om till ett biorum, givetvis så har du tillgång till hela lägenheten.

Rummet som du kommer disponera ligger på 15 kvm med utsikt över innergård, det finns idag 2 garderober i rummet men för övrigt så står det omöblerat.

Du behöver inte vara rökfri men tyvärr så kan du inte ha djur här då jag är allergisk. Du får gärna vara någon som vill bo här en längre tid så slipper både jag och du leta efter ersättning.

I hyran så ingår Värme/Vatten, Bredband (250Mbit/s) och Tv. Utöver det så kommer vi dela på elkostnaden som brukar ligga på 500:-/månad men annars så kommer det inte tillkomma några kostnader.

Jag kommer ta en månads deposition vid kontrakt skrivning som du kommer återfå vid flytt förutsatt att inget kommit till skada.

Har du frågor gällande annat som jag kanske inte har tagit upp här så får du mer än gärna höra av dig!

/Milo

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg