Stenströmsgatan

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stenströmsgatan, Göteborg
Hyrdes ut: 2022-06-16
Uthyres till: 2022-10-31
HyraHyra:

8000 kr

RumAntal rum:

2 RoK

BoytaBoyta:

52 m2

Beskrivning

Vi hyr ut en omöblerad 2:a i Kålltorp om ca 52 kvm (+yta under snedtak) vilken upptar hela vindsplanet i en flerfamiljsvilla, entré med avhängning på våningen under. Hela huset renoverat för ca 10 år sedan och fortfarande i gott skick. Tillgång till trädgård med plats för egna trädgårdsmöbler!

Kök i öppen planlösning med vardagsrum som har öppet i nock med synliga takbjälkar och extra utrymme under snedtak.
Stort sovrum som rymmer mer möblering än bara säng, även här öppet i nock och extra utrymme under snedtak för bra förvaring.
Stort helkaklat badrum med golvvärme som helrenoverades för ca 6 år sedan. Här finns WC, handfat, handdukstork, duschhörna och dessutom ett stort badkar med takfönster ovanför.  
Egen entréhall på våningen under, dvs på plan två, där det finns plats för avhängning av ytterkläder. Härifrån går man upp för trappan till den övre hallen varifrån man når övriga rum. Här finns även plats för t ex en liten arbetsplats under takfönstret.  

Tillgång till trädgård där det finns lekstuga och plats för egna utemöbler.

Centralt läge precis vid spårvägen med vilken men tar sig till Korsvägen med 5:an på 11 minuter och till Centralen med 3:an på 15 minuter. Fri parkering på gatan.

Gemensam tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och klädstreck i källaren.

Fast kostnad för tillgång till bredband via wifi från fiber och hushållsel (normal förbrukning) tillkommer med fast pris om 1 000 kr/mån, dvs total hyra inklusive hushållsel och bredband 9 000 kr/mån.

Max två personer alternativt familj med mindre barn.

Tillträde ca 16 juni
Hyra 8 000 kr/mån (en extra månadshyra i deposition) 
Uthyres minst till 30 oktober.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg

Rapportera fel