Stenströmsgatan

Göteborg
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stenströmsgatan, Göteborg
Hyrdes ut: 2022-07-01
Uthyres till: 2022-10-31
HyraHyra:

15000 kr

RumAntal rum:

4 RoK

BoytaBoyta:

92 m2

Beskrivning

Vi hyr ut en omöblerad 3:a / 4:a om ca 92 kvm på plan två i en flerfamiljsvilla i Kålltorp. Allt renoverat med hög standard för ca 10 år sedan, så fortfarande i gott skick. Badrummet med dusch, WC, handfat och tvättmaskin renoverades för ca 5 år sedan och är helkaklat med golvvärme. Stort kök med exklusiva materialval, bl a bänkskivor i rostfritt och granit, extra bred induktionshäll mm. Köket är i öppen planlösning med matsal och vardagsrum. Från vardagsrummet nås, förutom balkongen med morgonsol, en stor takterrass på ca 25 kvm med sol från förmiddag till kväll, där man får plats med det mesta under den fjärrstyrda markisen. Vi har nu haft den möblerad med matbord+stolar, lounge-möbler, grill och planteringslådor med kryddväxter. Möblerna på terrassen går att överta om så önskas. Från terrassen går en trappa ner till trädgården där det finns plats för gungor eller kanske lite odling. Här finns även äpple- plommon- och körsbärsträd, samt vinbärsbuskar. Två bra sovrum med parkettgolv, precis som i övriga rum.  

Centralt läge precis vid spårvägen med vilken man tar sig till Korsvägen med 5:an på 11 minuter och till Centralen med 3:an på 15 minuter.
Fast kostnad om 1500 kr/mån tillkommer hyran för tillgång till snabbt bredband via fiber och wifi, hushålls el (normal förbrukning) och p-plats med möjlighet till laddplats för elbil.

Tillträde 1 juli
Hyra 15 000 kr/mån (en extra månadshyra i deposition)
Uthyres minst till 31 oktober.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg

Rapportera fel