Stenströmsgatan

Göteborg
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stenströmsgatan, Göteborg


Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Inneboende sökes
Halloj!

Maria heter jag, blir 30 år i sommar och bor i Kålltorp som är ett av Göteborgs härligaste kvarter. Här är det lugnt och skönt på kvällarna, riktigt nära till grönområden, Skatås motionscenter och sjöar (gångavstånd). Spårvagn nummer 3 och 5 går i princip utanför dörren så man har aldrig längre än 12min tills man står mitt på avenyn eller centralen (7min till korsvägen). Detta är en villa som har totalt 5 boenden. Vi är alla i ungefär samma ålder och har en go dynamik i huset.
Själv har jag en stor lägenhet på 94 kvadrat. 2 sovrum, 1 badrum, 1 kök och ett gigantiskt vardagsrum med stor balkong. Utanför huset finns även en mysig trädgård att hänga i när man känner för att softa i hängmattan eller grilla en karré.
Ett sådant här palats kostar såklart att bo själv i och söker nu efter en härlig lirare att dela med.
Rummet man hyr har en härlig grisbeige aktig färg på tapeten men det vägs upp av att man har en egen liten balkong och rummet med kvällssol (vilket innebär att man står ut att sova där även sommartid då övriga lägenheten blir en bastu). Väljer man att hyra möblerat har man dessutom en riktigt skön säng! Rummet har även 2 inbyggda garderober och ligger i direkt anslutning till hallen när man kommer in genom dörren så att man kan känna det som att man har sitt eget space lite. Har man dessutom bil är det gratis parkering på alla gatorna i området.

Jag som person är en allmänt energisk och glad i hågen människa. Svårt blåvittfan och hyfsat sportnördig. Spenderar väldigt mycket tid på mitt jobb som jag typ älskar samt så mycket tid jag kan med vänner och nåt träningspass då och då. När jag väl har några strötimmar över här och där förvandlas jag ofta till en renodlad soffpotatis och kör långa seriemarathon i soffan.

Jag har bott med människor i nästan hela mitt vuxna liv. Vet vikten av att respektera varandra samt att kunna ge och ta. Jag har bott med både tjejer och killar. Så du får vara både en skön brud eller skön dude!

Det man bör veta om man bor med mig är att jag har 2 katter. 2 väldigt håriga sådana också. Dom är aldrig i "gästrummet" men sitter man i soffan i vardagsrummet t.ex. så måste man vara medveten om att man troligen blir hårig. Man måste även respektera att det är ett hem med djur vilket innebär att man tänker på att inte lämna farliga saker framme, vara noga med att stänga dörrar osv.

Hyra för detta fantastiska boende är 5000kr, då ingår el, värme och internet. Vill man hyra möblerat så blir det ett påslag på 200kr. Deposition är en månadshyra. Man har två månaders uppsägningstid och det gäller åt båda hållen. Det är ett tillsvidarekontrakt.
Inflytt kan ske 16 maj.

Låter detta som ett perfekt boende för dig? Maila mig några rader om dig själv så återkopplar jag.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg