Storkgatan 7F

Göteborg
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Storkgatan 7F, Göteborg


Hyra:

9300 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

41 m2


Beskrivning

Två rok i Bagaregården uthyres from 1 mars
Hej!

Jag letar efter en trevlig hyresgäst som skulle vilja ta hand om mitt boende under 6 månader med start 1 mars. Lägenheten är en charmig tvårummare på 41 kvm i Bagaregården. Centralt och bra alltså. Genomgående vita trägolv, kakelugn, helkaklat badrum, stor garderob där man även kan förvara saker, ett kök som har allt som behövs för att laga en god middag. Diska får du dock göra för hand.

Lägenheten ligger på andra våningen mot en trevlig innergård. Skönt med lugn och ro och inte springa i massa trappor. Den passar lika bra för den ensamma eller att dela med någon. Känner man för att dra in till stan finns spårvagnen runt hörnet. Verkligen precis runt hörnet. Pizzeria och närlivs finns där också, annars kan man knalla några minuter och hitta Lidl, ICA, Redbergsplatsen, Olskroken och allt som finns där.

I hyran ingår el, värme, internet (100 mbit), TV (Com Hem bas) och även möbler. Bara att flytta in och börja bo. Vill man flytta på möblerna går det bra, bara de förvaras väl. Till exempel i vindsförrådet som finns två trappor upp. Behöver man tvätta finns såklart tvättstuga att boka in sig på.

Jag söker dig/er som kan flytta in 1 mars, har väl ordnad ekonomi utan anmärkningar, ordningsam, ansvarsfull med andras ägodelar och respekterar mina grannar. Röka får man göra ute på gatan. Lägenheten uthyres till och med augusti. Kan det bli längre? Inte som det ser ut i nuläget. Godkännande från förening finns. En månadshyra i deposition tas ut vid inflytt.

Passar du in på ovan och skulle vara intresserad så hör av dig. Dra iväg några rader om dig själv på mail så återkommer jag. Referenser tar jag såklart gärna.

Allt väl.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Göteborg